Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Total body workout: antrenamentul perfect pentru tine, indiferent de pregatirea sportiva

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
28 ianuarie 2020
 
 

total body workoutDaca vi se pare greu sa va tineti de un plan de antrenament pentru fiecare grupa de muschi, o solutie optima ar fi sa incercati un program de antrenament prin care sa va antrenati intregul corp in doar o sesiune de antrenament. Total Body Workout este o astfel de clasa, prin care veti realiza un antrenament complet cu un grad mediu spre ridicat de intensitate. Scopul exercitiilor este acela de a va tonifia principalele grupe musculare in acelasi timp, dar si de a va ajuta organismul sa se adapteze la praguri diferite de efort. De ce este benefica o astfel de clasa? Antrenorii nostri de la Social Gym ne-au oferit un raspuns la aceasta intrebare mai jos:

  1. Probabil cel mai mare avantaj la o clasa de total body workout este faptul ca puteti sa va antrenati de mai putine ori pe saptamana. Doua sau trei clase pe saptamana sunt suficiente pentru a vedea rezultate dupa primele doua luni de antrenament.
  2. Clasele de total body workout va stimuleaza sistemul cardiovascular: o sesiune de 50 de minute, cu cate 2-4 seturi de exercitii pentru fiecare grupa de muschi va va accelera ritmul cardiac si va va ajuta sa va imbunatatiti rezistenta la efort.
  3. Va veti antrena la capacitate maxima: acest tip de clasa presupune antrenamentul cu accesorii de fitness, in special greutati, iar o clasa eficienta de total body workout ar trebui sa includa greutati consistente, in functie de pregatirea sportiva a clientului, astfel incat antrenamentul sa se desfasoare la capacitate maxima.
  4. Puteti practica acest tip de antrenament indiferent de varsta sau pregatire sportiva: desi este o clasa cu intensitate medie spre ridicata, total body workout se adreseaza tuturor iubitorilor de sport. Este important insa sa tineti cont de tipurile de greutati cu care lucrati, in functie de nivelul de pregatire sportiva, pentru a nu va suprasolicita organismul.

Claudia si Mihaela va asteapta in zilele de luni (09:00), miercuri (20:10), joi (18:10), vineri (09:00) si sambata (10:30), pentru a va bucura de beneficiile unui program de total body workout.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.