Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Street dance-ul: o combinatie de miscare, sincronizare si atitudine

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
28 ianuarie 2020
 
 

Street dance-ul este un stil de dans modern, ce se bazeaza pe coregrafie si sincron, dar si freestyle. Fiind o clasa in cadrul careia stilul si miscarile de dans se pot adapta usor, tot mai multi profesori, dar si parinti isi indreapta atentia catre aceasta forma de miscare pentru cei mici. Care sunt beneficiile claselor de street dance in randul copiilor?street dance arenzo

Coregrafii nostri de la Social Gym ne-au povestit despre cateva dintre avantajele practicarii street dance-ului de catre copii si adolescenti, de la invatarea primilor pasi de dans pana la dezvoltarea coordonarii si fortei musculare:

  1. Clasele de street dance imbunatatesc postura si rezistenta corpului: pentru ca miscarile de street dance presupun, pe langa miscari clasice de dans, si sarituri, elemente de sincron geometrice sau piruete, acestea reprezinta un foarte bun exercitiu cardio pentru copii. Mai mult, copiii care practica street dance beneficiaza de o postura a corpului mult imbunatatita fata de cei care nu fac niciun sport.
  2. Street dance-ul stimuleaza spiritul de competitie: battle-urile specifice street dance-ului le dezvolta celor mici spiritul de competitie si ii ajuta sa isi imbunatateasca puterea de concentrare pe un anumit scop.
  3. Street dance = creativitate: prin street dance, copiii si adolescentii nu isi vor imbunatati doar capacitatea fizica si rezistenta, ci si creativitatea. Fiind o forma de arta cu o anumita tehnica, acest stil de dans ofera posibilitatea dezvoltarii laturii creative, atat prin partea de freestyle, unde cei mici sunt incurajati sa improvizeze miscari, cat si prin accentul pus pe adaptabilitate.

Asadar, daca aveti un copil plin de energie, ce iubeste dansul, Arenzo il asteapta in fiecare luni, miercuri si joi, incepand cu ora 17:00la cursurile de dans pentru a invata primii pasi de street dance.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.