Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Stiti care sunt beneficiile aerobicului?

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
21 noiembrie 2019
 
 

social gym - aerobic

In randul celor mai populare tipuri de exercitii practicate de catre cei care frecventeaza salile de fitness se afla exercitiile de aerobic. Presupunand un efort fizic intens, aceasta forma de sport imbina exercitiile ritmice cu strechingul si antrenamentele de rezistenta pentru a creste randamentul sistemului cardiorespirator, dar si pentru a imbunatati flexibilitatea si masa musculara. Practic, aerobicul este un antrenament complet, cu multiple beneficii: ajuta la controlul greutatii, imbunatateste forma fizica si reduce stresul.

Daca ce am scris mai sus nu v-a convins, v-am pregatit cateva motive care va vor determina sa va ganditi de doua ori inainte sa lipsiti de la clasele de aerobic:

  1. Aerobicul imbunatateste circulatia sanguina prin reducerea depozitelor de colesterol;
  2. Exercitiile de aerobic maresc flexibilitatea, reducand riscul de accidentari;
  3. Exercitiile de aerobic au un impact pozitiv atat asupra remodelarii si tonifierii corporale, cat si asupra starii de sanatate;
  4. De asemenea, acestea anuleaza efectele stresului, datorita eliberarii de endorfina care are loc odata cu activitatea musculara;
  5. In cadrul unei clase de aerobic de o ora puteti arde peste 800 de calorii;
  6. Nivelul claselor de aerobic este ajustat in functie de forma fizica a cursantilor;
  7. Exercitiile de aerobic va ajuta sa va mentineti nivelul de zahar din sange la un stadiu normal, prevenind riscul de diabet.

Pe langa toate aceste beneficii, puteti practica mai multe forme de exercitii de aerobic, precum step aerobic sau aerodance, acesta din urma bazandu-se foarte mult pe miscari de dans. Asadar, indiferent de forma practicata, aerobicul este un antrenament simplu, dar complet, care va permita sa aveti o silueta zvelta si va ajuta in mentinerea sanatatii fizice, dar si mentale.

Te asteptam la Social Gym sa te bucuri de beneficiile claselor de aerobic!

Sursa foto

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.