Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Spiridusii Social Gym au ajuns la 100 de copii din Rosiorii de Vede

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
14 noiembrie 2019
 
 

944873_952999724777159_942628738524572205_n

In prag de sarbatori, Social Gym s-a alaturat ajutoarelor lui Mos Craciun de la Asociatia „Hai sa ajutam” , donand cadourile de Craciun castigate de participantii la maratonul de spinning si proba de strength (organizat in data de 14 decembrie).

Pentru o zi, am lasat echipamentul de sport deoparte, ne-am transformat in Mos Craciun si am incercat sa indeplinim dorintele a 100 de copii care locuiesc in apartamentele sociale din Rosiorii de Vede. Spiridusii Social Gym au ales cele mai frumoase cadouri (imbracaminte, incaltaminte, dulciuri, jucarii si rechizite) pentru a raspunde cat mai multor dorinte din scrisorile catre Mos Craciun trimise de copii.

Alaturandu-se acestei initiative si incurajand participantii la concurs sa-ti doneze cadoul de Craciun, Social Gym demonstreaza inca o data preocuparea pentru implicarea activa a membrilor sai in comunitate si sustinerea proiectelor sociale

Urmatorii copii pe lista spiridusilor Social Gym sunt cei aflati in grija Asociatiei Concordia. Cadourile de Craciun vor fi oferite pe 30 decembrie cu sprijinul participantilor la cel de-al doilea concurs organizat de Social Gym. Pana atunci, incurajam pe cei care doresc sa ne sprijine in acest demers sa doneze haine sau jucarii la sediul Social Gym din Str. Logofat Tautu, nr. 66.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.