Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

SOS – Obezitatea infantila

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
21 ianuarie 2020
 
 

cover

MISCARE PENTRU UN VIITOR FARA GREUTATE!

Ajuta-ne sa reducem obezitatea infantila!

Va anuntam cu mare drag ca anul acesta pariem pe bine prin primul nostru proiect de suflet inscris pe Bursa Binelui in Campionatul de Bine: SOS – Obezitatea infantilă!

[UPDATE] Proiectul “SOS – Obezitatea infantila” se numara printre cele 54 de proiecte semifinaliste in Campionatul de Bine. Pana pe 18 ianuarie ne-am propus sa atingem pragul de 1000 de lei de la 20 de donatori diferiti pentru a putea ajunge in Finala de Bine.

Derulat sub sloganul „Mișcare pentru un viitor fara greutate!”, proiectul are ca scop sprijinirea pe o durata de 6 luni a 10 copii din familii fara posibilitati financiare in combaterea obezitatii și in tratarea depresiei care sta la baza acestei probleme. Copiii au varste cuprinse intre 10 si 17 ani, avand greutati ce variaza intre 90 si  120 kg, proveniti din familii cu venituri minime pe luna, ce au fost diagnosticati cu tulburari de anxietate si depresie.

Stiati ca….


obezitate-infantila

Romania este pe locul 2 in Europa in ceea ce priveste numarul. de copii obezi. Aproximativ 30% din populatie sufera de obezitate, insa numai 1% din ei sunt inclusi intr-un program national de educatie impotriva obezitatii. Cele mai afectate persoane de obezitate sunt persoanele cu varsta între 15-64 de ani.  

Pana pe 20 februarie ne intrecem cu alte organizatii in Campionatul de Bine pentru a strange donatii care sa sustina cei 10 copii sa intre in programul „SOS – Obezitatea infantila.

In prima etapa ce se incheie pe data de 19 decembrie, Social Gym și-a propus sa atinga pragul de 300 de lei cu ajutorul fiecarei persoane care crede in acest proiect pentru a putea trece in semifinala ce se va desfașura in perioada 20 decembrie – 18 ianuarie.

picture1

Cu 2000 lei/luna copiii vor avea parte de consiliere nutritionala și urmarire permanenta a alimentatiei, sesiuni de sport individuale și de grup, masaj, grupuri de suport pentru depașirea perioadelor critice.

Cum poti dona si tu? 


Intra pe pagina proiectului, acceseaza butonul „DONEAZA” și completeaza suma pe care dorești sa o donezi (suma minima este de 5 lei). In doar cateva minute poti contribui la schimbarea stilului de viata a 10 copii.

 DONEAZA SI TU!
 

FII VOLUNTAR! 

In Finala Plina de Bine de pe 20 februarie 2017, vor fi declarate caștigatoare și premiate primele 3 proiecte cu cel mai mare scor final. Premiile vor consta in dublarea sumelor atrase de la donatori, pana in limita a 5000 de euro.

In curand va vom prezenta si cazurile alese pentru integrearea in programul SOS – Obezitatea Infantila. In cazul in care ne puteti recomanda persoane care s-ar potrivi programului nostru, va invitam sa ne trimiteti un mail pe adresa alina.gheorghe@socialgym.ro.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.