Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Social Gym te așteaptă la Târgul Întreprinderilor Sociale (8 noiembrie)

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
31 martie 2020
 
 

targul intreprinderilor sociale

Anul acesta Social Gym se alătură evenimentului organizat de Fundația NESsT România – Ziua Întreprinderilor Sociale 2016, ce va avea loc pe 8 noiembrie, în incinta Hotelului Novotel.

Tema generală a evenimentului este „Rolul întreprinderilor sociale în România, provocări, soluții și oportunități”, iar pe lângă discuții și prezentari va avea loc și un târg al întreprinderilor sociale, unde te așteptăm și pe tine pentru a afla mai multe despre povestea Social Gym, dar și despre programele pe care le oferim.

Târgul se va desfășura în foaierul de la la etajul I al Hotelului Novotel și va fi deschis între orele 11:00 – 16:00 tuturor celor care doresc să-l viziteze, chiar dacă nu s-au înregistrat pentru eveniment.
Aflată la a III-a ediție, Ziua Întreprinderilor Sociale 2016 este un eveniment ce face parte din Proiectul „Dezvoltarea de parteneriate în vederea consolidării antreprenoriatului social”, coordonat de către Fundația NESsT România și implementat în parteneriat cu Social Entrepreneurship Initiative & Foundation (SEIF, Elveția) și Fundația Alături de Voi (ADV, România).  

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.