Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

17 noiembrie | Social Gym sărbătorește Ziua Internațională a Studenților

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
31 martie 2020
 
 

banner-ziua-internationala-a-studentilor

Începând cu anul 1941, data de 17 noiembrie devine Ziua Internațională a Studenților în memoria studenților care și-au pierdut viața în lagărele de concentrare. Aceasta este ziua în care studenții au revoluționat întreaga societate, devenind un simbol al puterii și implicării active a acestora.

Pentru că printre prioritățile studenților (pe lângă educație, incluziune socială, angajabilitate, inovare, voluntariat, cultură) se numără sportul și educația pentru sănătate, Social Gym dorește ca în acest an să se alăture inițiativei de a sărbători Ziua Internațională a Studenților printr-un eveniment dedicat pentru a-i încuraja pe tineri spre adoptarea unui stil de viață activ și sănătos.

Pe 17 noiembrie, alege să te exprimi liber și să te distrezi prin sport, alătură-te comunității Social Gym și participă la una sau mai multe din clasele noastre:

08:00 – 22:00 | Acces Fitness
18:30 | Abs & Thighs cu Elena
18:30 | Salsa cu Marius
19:30 | Aerodance cu Arenzo
19:30 | Spinnig cu Ileana
20:30 | Circuit Training cu Liviu
20:30 | Stretching cu Andreea

LOCURI LIMITATE! Rezervă-ți acum un loc la una sau mai multe dintre clasele din program trimițând un e-mail pe adresa office@socialgym.ro.

INTRAREA ESTE LIBERĂ PENTRU TOȚI STUDENȚII!
(pentru a beneficia de gratuitate, te rugăm să arăți colegilor noștri de la recepție legitimația de student).

HAPPY HOURS! În data de 17 noiembrie toți studenții vor beneficia de discount-uri la abonamentele Social Gym: 30% la achiziționarea abonamentului cu acces nelimitat la fitness de tip Day Time și 20% pentru orice abonament de tip P.M.

PARTENERI MEDIA: Acţionăm responsabil! – Reţeaua socială RSC, România Pozitivă, StiriONG.ro Gala Societatii Civile, Succes pentru Romania, IQool.

ORGANIZAȚII STUDENȚEȘTI PARTENERE: AEGEE-București, BEST Bucharest, ASISB, ASPSE, Asociația Studenților Geologi și Geofizicieni, SSFB – Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti, ATIV – Asociația Tineri în Viitor

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.