Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Social Gym participa la a 6-a Conventie Internationala de Fitness!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
19 noiembrie 2019
 
 

Conventia internationala de fitness

In perioada 19 – 20 martie, Social Gym se va alatura celui mai amplu eveniment de fitness si aerobic din Romania – Conventia Internationala de Fitness! – organizat de Fitness Scandinavia School. Este vorba despre un eveniment unic in Romania ce va aduna cele mai cunoscute nume din industria fitness-ului, de la nivel national si international, si va prezenta ultimele tendinte si programe de antrenament pe care le poti experimenta pentru prima data.

Interval Challenge si Hill and Beyond cu Andrei

Andrei Mutu – manager si instructor Social Gym – va fi unul dintre reprezentantii Romaniei la eveniment. Vino sa-l vezi la 2 seminarii de spinning super antrenante: Interval Challenge si Hill and Beyond. 

Interval Challenge | Sambata, 19 martie 2016 | 14:00 – 15:00

Hill and Beyond  | Duminica, 20 martie 2016 | 14:00 – 15:00

RESTART YOURSELF @ Fitness Expo.  Lansarea programului RESTART YOURSELF cu oferte speciale

Pe durata intregului eveniment, te asteptam sa ne vizitezi la standul Social Gym din cadrul Fitness Expo – cea mai mare expozitie dedicata pasionatilor de sport – cu oferte speciale si multe alte surprize. Printre acestea se numara lansarea programului RESTART YOURSELF – un program personalizat care te provoaca ca pe durata a 4 saptamani sa lucrezi alaturi de echipa noastra de instructori, nutritionisti si maseuri pentru a obtine echilibrul dorit.

Doar pe perioada Conventiei Internationale de Fitness poti beneficia de preturi speciale la inscrierea in programul RESTART YOURSELF!

Program de grup: 389 lei in loc de 519 lei

16 clase personalizate de fitness + 6 sedinte de masaj + 5 sedinte de consiliere nutritionala

Program individual: 499 lei in loc de 677 lei

16 programe personalizate de fitness + 8 sedinte de masaj + 2 sedinte de consiliere nutritionala.

Accesul in zona EXPO este GRATUIT! 

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.