Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

ReStart Yourself!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
14 noiembrie 2019
 
 

Restart_yourself_website

ReStart Yourself este un program specializat care prin prisma serviciilor din care este alcatuit are capacitatea sa iti restarteze corpul, mentalitatea si vechiile obiceiuri. De prea mult timp nu ti-ai acordat necesarul de atentie cuvenita lasandu-te fara control in fata tuturor sarcinilor urgente ale zilei, in fata e-mail-urilor marcate cu steaguri rosii, in fata pranzurilor de tip “fast food” sau in fata noptilor cu ore din ce in ce mai putine de somn. Nu putem da timpul inapoi, dar vom putea sa punem de acum inainte orele in propriile tale maini si sa controlezi tu minutele care vor duce la transformarea ta! Pune ordine in viata ta si incepe cu adevarat sa o traiesti!

CINE? Echipa noastra de profesionisti si TU!


DE CE? Pentru a-ti imbunatati conditia fizica si a te concentra mai bine pe ce conteaza cu adevarat: o minte si un corp SANATOS!


CE? Fitness + masaj + nutritie


DURATA? 4 saptamani


PROGRAM INDIVIDUAL

16 programe personalizate  de fitness + 8 sedinte de masaj + 2 sedinte de consiliere nutritionala

Componenta de baza a abonamentului de tip Individual este reprezentata de Programul de Fitness, program care este organizat in 4 sesiuni saptamanale de antrenamente. Programul de Fitness este 100% customizat in functie de aspiratiile fiecarui participant si ia in considerare nivelul de pregatire fizica al acestuia, precum si conditia sa din punct de vedere medical. Toate acestea pentru a ne asigura ca la sfarsitul programului obiectivele propuse au fost atinse.

Programul de Fitness include antrenamente de tip Functional si Cross Training pentru a consolida o conditie fizica superioara, bazata pe forta, anduranta, agilitate, concentrare, coordonare dar si detoxifiere. Antrenamentele saptamanale vor fi in numar de 4 (3 dintre acestea se vor desfasura in sala de fitness iar 1 in aer liber – in functie de conditiile meteorologice).

Alaturi de Programul de Fitness, participantul se va bucura de cate 2 sedinte de masaj in fiecare saptamana. Astfel, se asigura echilibrul perfect intre intensitatea antrenamentelor si odihna si reablitarea atat de necesara organismului.

In plus, un specialist nutritionist va acorda doua sedinte individuale pe luna pentru ca impreuna cu participantul sa dezvolte cel mai bun plan nutritional personalizat posibil. Astfel, ceea ce construieste in sala de fitness, se continua acasa si la orice alta ora a zilei.

Pachetul de Fitness, Nutritie si Masaj vor lucra impreuna cu tine iar reusita nu poate fi obtinuta decat cu VOINTA si DEDICATIE! Echipa noastra vor pune telurile tale pe primul plan si inca din prima zit u vei fi component principal a acestei echipe!

INTRA ACUM IN PROGRAM!

Program 4 saptamani: 677 LEI


PROGRAM DE GRUP

16 clase personalizate  de fitness + 6 sedinte de masaj + 5 sedinte de consiliere nutritionala

Abonamentul de Grup iti va permite sa traiesti si sa faci parte alaturi de alti membri, dintr-un program foarte bine organizat, usor de urmarit, profesionist si prietenos. Intreg programul a fost construit in jurul persoanelor care au conditii de sanatate si fizice similar si care in plus, urmaresc atingerea unor obiective commune.

Daca vreodata ai avut dubii cu privire la ideea de a merge la sala pentru ca nu esti indeajuns de determinat, pregatit sau motivat, acum ai toate motivele sa alungi aceste ganduri! Asta pentru ca am realizat un astfel de program prin care atentia principala ramane tot asupra ta, dar in acelasi timp tu vei fi face parte dint-o echipa formata din membri cu aceleasi dorinte ca tine, dar care numai impreuna pot reusi! Astfel ca, daca vreodata te vei mai regasi in indoielile vechi, gandeste-te ca un „hai ca poti!” sau o bataie pe umar sau o strangere de mana iti vor recladi increderea in tine pentru a merge mai departe. Pentru ca asta fac coechipierii, se sprijina unul pe celalalt si formeaza cu adevarat o ECHIPA!

Programul de Grup este format din:

  • Program de Fitness: acesta este 100% orientat catre aspiratiile participantilor, dar tine in permanenta cont de limitarile si nevoile individuale ale acestora. O particularitate a programului de fitness este reprezentata de faptul ca exercitiile din care acesta este alcatuit sunt exercitii de echipa, care se pot lucra numai sub acesta forma, astfel ca, se pune accent pe comunicarea dintre membrii, pe suportul necesar pe care acestia trebuie sa si-l acorde si nu in ultimul rand pe relatia in sine dintre ei. Antrenamentele saptamanale vor fi in numar de 4 (3 dintre acestea se vor desfasura in sala de fitness iar 1 in aer liber – in functie de conditiile meteorologice).
  • Sesiuni de Grup de Wellness: invata cum sa fii propriul tau nutritionist! 5 sesiuni de grup prin care vei invata bazele unei nutritii echilibrate si corecte.
  • Masaj Individual: 6 sesiuni de masaj/luna (masaj de cate 30 de minute). Lasa-ti corpul si mintea sa se relaxeze si fiecare treaptape care o vei avea de urcat iti va parea mai mica!

INTRA ACUM IN PROGRAM!

Program 4 saptamani: 519 LEI

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.