Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Regulamentul concursului 360 wellness

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
20 februarie 2020
 
 

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului Maratonul de concursuri la 360° wellness este 360° wellness – club de fitness și aerobic înființat în cadrul proiectului „Întreprinderi Sociale Responsabile”, cu sediul în str. Logofăt Tăutu, nr. 66, București.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.socialgym.ro (Concursul este organizat în parteneriat cu Social Gym).  Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs este finanțat prin proiectul „Întreprinderi Sociale Responsabile” – proiect  cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

SECȚIUNEA 2. MODUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Maratonul de concursuri la 360° wellness va avea 2 componente, după cum urmează:

 1. Proba de fitness se va desfășura pe 23 decembrie 2015, în incinta 360 wellness (Str. Logofăt Tăutu, nr. 66, București) în intervalul ora 19:00 – 21:00. Participanții la concurs vor trebui să parcurgă un circuit de 6 minute:
  1. Fandări pe loc cu sacul de nisip:
   1. Băieți: 20 kg – 40 de fandări
   2. Fete: 10 kg – 30 de fandări

 

 1. Săritura corzii pe loc:
  1. Băieți: 30 de secunde
  2. Fete: 30 de secunde

 Flotări dinamice cu atingerea alternativă a umărului cu palma brațului opus:

  1. Băieți: 20 flotări
  2. Fete: 10 flotări

 Agility – cursa de agilitate prin scărița de fitness

  1. Băieți: 4 runde
  2. Fete: 3 runde
 1. Genuflexiuni clasice și genuflexiuni izometrice. Ansamblu de genuflexiuni lucrate în mod „scară”: 8 genuflexiuni clasice + 2 genuflexiuni izometrice à 6 genuflexiuni clasice + 4 genuflexiuni izometrice à 4 genuflexiuni clasice + 6 genuflexiuni izometrice à 2 genuflexiuni clasice + 8  genuflexiuni izometrice & inversul.

Fiecare dintre cele 5 probe ale circuitului valorează 20 de puncte. Pentru a considera circuitul finalizat, este necesară parcurgerea fiecărei probe.

Locuri disponibile la proba de fitness: 20 de locuri. Înscrierea la proba de fitness se poate face trimițând un e-mail pe adresa office@socialgym.ro cu subiectul „Vreau să particip la proba de fitness”. Înscrierile se vor face în perioada 21.12.2015 – 23.12.2015 (ora 15:00).

Câștigătorii probei de fitness vor fi aceia care finalizează întregul circuit în maximum 6 minute. În situația în care la finalul probei ajung mai mulți participanți, departajarea se face în funcție de timpul scos de fiecare în parte.

 1. Maratonul de spinning se va desfășura pe 23 decembrie 2015, în incinta Social Gym, în intervalul orar 19:00 – 21:00 (2 reprize a câte 50 minute și 10 minute pauză).

Locuri disponibile la maratonul de spinning: 20 de locuri. Înscrierea la maratonul de spinning se poate face trimițând un e-mail pe adresa office@socialgym.ro cu subiectul „Vreau să particip la maratonul de spinning”. Înscrierile se vor face în perioada 21.12.2015 – 23.12.2015 (ora 15:00).

Câștigătorii desemnați vor fi aceia care rezistă cel mai mult la ambele ore de pedalat continuu. În situația în care la sfârșitul celor 2 ore de maraton, râmân mai mult de 6 persoane pe bicicletă, maratonul se va mai prelungi încă o oră. Dacă la sfârșitul maratonului au rămas pe bicicletă mai puțin de 6 persoane, câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.

SECȚIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Înscrierea la maratonul de spinning și la proba de fitness se poate face în perioada 21.12.2015 –  23.12.2015 (ora 15:00). Proba de fitness se va desfășura pe 23 decembrie 2015, în incinta 360° wellness în intervalul ora 19:00 – 21:00. Maratonul de spinning se va desfășura pe 21  decembrie 2015, în incinta Social Gym, în intervalul orar 19:00 – 21:00 (2 reprize a câte 50 minute și 10 minute pauză).

Înscrierea în concursul online se poate face în perioada 21.12.2015 – 23.12.2015.

SECȚIUNEA 4. CONDIȚII DE PARTICIPARE

Concursul este deschis atât clienților 360° wellness, cât și persoanelor care nu sunt abonate. În concurs nu se pot înscrie angajații organizatorului sau rudele acestora de gradul I.

Pentru participarea la maratonul de spinning și la proba de fitness este necesară înscrierea în prealabil, prin trimiterea unui e-mail pe adresa office@socialgym.ro.

Un participant nu se poate înscrie decât la una dintre cele 2 activități indoor: maratonul de spinning sau proba de fitness.

SECȚIUNEA 5. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorii probei de fitness vor fi aceia care finalizează întregul circuit în maximum 6 minute. În situația în care la finalul probei ajung mai mulți participanți, departajarea se face în funcție de timpul scos de fiecare în parte.

Câștigătorii la maratonul de spinning vor fi aceia care rezistă cel mai mult la ambele ore de pedalat continuu. În situația în care la sfârșitul celor 2 ore de maraton, râmân mai mult de 6 persoane pe bicicletă, maratonul se va mai prelungi încă o oră. Dacă la sfârșitul maratonului au rămas pe bicicletă mai puțin de 6 persoane, aceștia vor participa la o probă de departaje (număr de flotări într-un interval de 2 minute).

SECȚIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE

Valoarea totală a premiilor este de 15.000 lei.

Premiile acordate pentru proba de fitness sunt:

Premiul I: 1 ceas sportiv pentru monitorizarea activitatii + premiu in bani in valoare de 957 lei + cadouri de Craciun in valoare de 1712.94 lei, care vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judetul Prahova, cu sprijinul Asociatiei „Hai sa ajutam!”.

Premiul II: 1 smartwatch pentru monitorizarea activitatii + premiu in bani in valoare de 638 lei + cadouri de Craciun in valoare de 1176.46 lei, care vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judetul Prahova, cu sprijinul Asociatiei „Hai sa ajutam!”.

Premiul III: 1 pereche de casti + premiu in bani in valoare de 199 lei + cadouri de Craciun in valoare de 447.46 lei, care vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judetul Prahova, cu sprijinul Asociatiei „Hai sa ajutam!”.

Mențiune I: 1 selfiestick + premiu in bani in valoare de 169 lei + cadouri de Craciun in valoare  de 362.46 lei, care vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judetul Prahova, cu sprijinul Asociatiei „Hai sa ajutam!”.

Mențiune II: 1 boxa portabila + premiu in bani in valoare de 169 lei+ cadouri de Craciun in valoare de 348.46 lei, care vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judetul Prahova, cu sprijinul Asociatiei „Hai sa ajutam!”.

Premiile acordate pentru maratonul de spinning sunt:

Premiul I: 1 ceas sportiv pentru monitorizarea activitatii + premiu in valoare de 957 lei + cadouri de Craciun in valoare de 1712.94 lei, care vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judetul Prahova, cu sprijinul Asociatiei „Hai sa ajutam!”.

Premiul II: 1 monitor de ritm cardiac + premiu in valoare de 638 lei + cadouri de Craciun in valoare de 1176.46 lei, care vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judetul Prahova, cu sprijinul Asociatiei „Hai sa ajutam!”.

Premiul III: 1 pereche de casti Pulse Led + premiu in valoare de 199 lei + cadouri de Craciun în valoare de 447.46 lei, care vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judetul Prahova, cu sprijinul Asociatiei „Hai sa ajutam!”.

Mențiune I: 1 smartstick + premiu in valoare de 169 lei + cadouri de Craciun în valoare de 362.46 lei, care vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judetul Prahova, cu sprijinul Asociatiei „Hai sa ajutam!”

Mențiune II: 1 boxa portabila + premiu in valoare de 169 lei + cadouri de Craciun în valoare de 348.46 lei, care vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judetul Prahova, cu sprijinul Asociatiei „Hai sa ajutam!

Cadourile de Crăciun incluse în premiu vor fi donate copiilor sprijiniți de Asociația Hai să ajutăm! (http://www.haisaajutam.ro/).

SECȚIUNEA 7. ALTE CLAUZE

Organizatorul va lua toate măsurile necesare pentru desfășurarea concursului în condițiile normale conform celor prezentate, însă nu își asumă răspunderea pentru eventualele nemulțumiri, contestații ale participantiilor, care nu vizează încălcări ale  cadrului legislativ în vigoare.

 Prin înscrierea la acest Concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Acest regulament de participare/desfășurare este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant (și/sau participant), atât pe site-ul www.socialgym.ro,  cât și la sediul 360 wellness

Concursul este organizat în parteneriat cu Social Gym

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.