Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pe 1 iunie pedaleaza alaturi de Social Gym pentru o cauza nobila

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
14 noiembrie 2019
 
 

Eveniment caritabil 1 iunie Social Gym

Social Gym sarbatoreste Ziua Internationala a Copilului prin 2 ore speciale de spinning organizate sub forma unui eveniment caritabil. Initiata de Spinning Romania, campania de strangere de fonduriRide for a Smile! – isi propune vina in sprijinul copiilor mai putini favorizati, dar si sa incurajeze spiritul responsabil al comunitatii de sport.

Pe 1 iunie te asteptam sa te alaturi initiativei noastre si sa participi la una din cele 2 clase de spinning organizate de Social Gym:

19:10 – 20:00 | Spinning cu Mihalea | 14 locuri

20:20 – 21:10 | Spinning cu Claudia | 14 locuri

Pentru a participa la clasele de spinning, te incurajam sa donezi, jucarii, haine, dulciuri, rechizite sau bani la receptia clubului.

Rezerva-ti un loc trimitand un e-mail pe adresa office@socialgym.ro.

Evenimentul Ride for a Smile! este deja la a doua editie, iar acesta se desfasoara in paralel in mai multe cluburi de fitness si aerobic din Romania.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.