Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Maraton de concursuri la Social Gym: Spune-ne daca faci sport si noi te premiem cu sedinte la dublu de fitness, aerobic sau masaj!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
19 noiembrie 2019
 
 

[UPDATE CASTIGATORI]

Cei 10 castigatori au fost desemnati prin intermediul www.random.org.

 1. Negoita Ana Diana
 2. Olaru Bianca
 3. Grosu Cristina
 4. Turla Maria Alina
 5. Corina coman
 6. Teodoroiu Serban
 7. Pesclevi Laura Georgiana
 8. Dutu Nicusor Liviu
 9. Sanda Constantin
 10. Acar Asiye

Daca esti o fire sportiva si activa spune-ne si noua mai multe despre obiceiurile tale de antrenament si Social Gym te premiaza cu sedinte, pentru tine si inca un prieten, la fitness, aerobic sau masaj.

Ti-am stranit curiozitatea?

Participa la concursul nostru si intra in cursa pentru cele 10 premii.

Cum poti participa la concurs?


Simplu! In perioada 11.12.2015 (Vineri) – 14.12.2015 (Luni, ora 12:00), ia o pauza de un minut de la ceea ce faci si completeaza formularul disponibil mai jos. Vei intra automat in cursa pentru pentru premiile puse in joc.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, folosind site-ul www.random.org, in data de  14 decembrie, ora 18:00. Acesta va fi anuntat pe Facebook si printr-un update la acest articol si va fi contactat pe e-mail, pentru a putea intra in posesia premiului.

Regulamentul concursului este disponibil AICI.

Participa si la maratonul de spinning si la proba de strength de pe 14 decembrie!

Etichete: , , , , ,

Replies for “Maraton de concursuri la Social Gym: Spune-ne daca faci sport si noi te premiem cu sedinte la dublu de fitness, aerobic sau masaj!”

 • Georgiana Naghin

  Imi place sa fac sport, in primavara acestui an mi-am cumparat o bicicleta, cu care am explorat imprejurimile Bucurestiului. Imi place sa fac aerobic in aer liber, dar sa si alerg in natura, sa merg la munte si sa fac drumetii, finalul fiind intotdeauna insotit de un foc de tabara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.