Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

If it’s Monday, it’s Metabolic day!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
31 martie 2020
 
 

metabolic

Probabil te-ai gandit de multe ori sa iti incepi ziua de luni in forta pentru a o tine asa toata saptamana. Cum ar fi sa o si termini in forta? Si nu doar atat, ci sa faci si unul dintre cele mai solicitante antrenamente de pana acum?

Da, vorbim aici despre Metabolic, un antrenament scurt, dar extreme de intens.

Ce este Metabolic? Este un antrenament de tip circuit ce implica in principal folosirea grupelor mari de muschi cu exercitii de intensitate mare si pauze cat mai mici. Acesta are ca scop cresterea ratei metabolice, stimuland astfel pierderea grasimii.

Care sunt beneficiile acestui antrenament?

1/ Arzi multe calorii

In doar 30 de minute arzi pana la 500 de calorii, iar datorita cresterii ratei metabolice, vei arde calorii si la 16-48 de ore de la terminarea antrenamentului.

2/ Beneficiezi de doua tipuri de antrenament

Datorita tipului de exercitii, in aceste 30 de minute ai parte atat de un antrenament de strength cat si de un antrenament cardio.

metabolic social gym

3/ Scapi de kilograme in timp ce cresti in forta.

Vei avea parte de exercitii intense cu greutati moderate si mari, iar efectele se vor vedea de la un antrenament la altul.

4/ Nu trebuie sa fii un profesionist.

Tot ce ai nevoie e sa vii cu vointa si determinare, iar cu timpul o sa ajungi si avansat! Desigur, cu cat vei exersa mai mult cu atat vei vedea ca exercitiile vor avea un impact si mai mare asupra corpului tau, facandu-le din ce in ce mai corect.

Noi te invitam sa incerci pe pielea ta acest antrenament si sa vezi cu adevarat aceste beneficii. Te asteptam sa iti faci rezervare la clasa de Metabolic pentru a ne antrena impreuna. Si nu uita, if it’s Monday, it’s Metabolic day!

Sursa imagine

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.