Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

De ce Social?

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
20 februarie 2020
 
 

ACTIUNE SOCIALA


Suntem mandri de faptul ca am reusit sa cream o astfel de structura care sa fie competitiva si sa actioneze in piata ca un prestator de servicii din economia clasica, avand insa trei directii diferite de actiune sociala pe care le manifesta concomitent:

  1. Programul Doneaza timp pe care il pregatim pentru clientii care isi doresc sa-si plateasca abonamentele prin timp de lucru voluntar in proiecte sociale;
  2. Profitul obtinut va fi reinvestit in sustenabilitatea clubului, dar si in alte programe sociale;
  3. Oferim un program gratuit de nutritie, kinetoterapie si sport pentru tineri cu recomandare medicala de recuperare si care nu isi pot sustine financiar un astfel de program;
  4. Sprijinirea persoanelor provenite din medii defavorizate.

Un antrenor de fitness din Statele Unite obisnuia sa le spuna elevilor sai, inainte de antrenamente: „esti la un antrenament distanta de o buna dispozitie!” si aceasta fraza era cea mai buna motivatie pentru un antrenament reusit.

NETWORKING


Legatura stransa dintre sport si buna dispozitie, adica wellness, este si motivul pentru care am dorit sa cream Social Gym, un spatiu in care sportul se face din pasiune, rezultatele se ating prin perseverenta, fara excese si fara a se arde etape, in care nutritia inseamna o dieta echilibrata, recomandata de specialisti in domeniu, si nu infometare sau privare de nutrienti.

Evenimentul tau @ Social Gym 

Evenimentele Social Gym 

Credem in rezultate rezistente in timp si de aceea cea de-a doua dimensiune a centrului de wellness Social Gym este comunitatea pe care ne dorim sa o formam. Indiferent ca vorbim despre antrenamentele individuale sau clasele de grup, rezultatele in sport se ating si printr-un sistem de sprijin bine inchegat, care nu iti permite sa renunti atunci cand lucrurile par sa nu mai avanseze. Comunitatea si socializarea stau la baza intregului concept non-profit Social Gym si ne dorim ca membrii nostri sa aiba rezultate rezistente in timp.

*Social Gym este un proiect dezvoltat de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa in cadrul proiectului SOCEC.NET – reteaua economiei sociale. 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.