Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cine suntem?

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
31 martie 2020
 
 

SOCIAL GYM | Primul club non-profit de fitness si aerobic


SOCIAL GYM este primul club non-profit de fitness si aerobic din Romania, deschis in zona Calea Calarasilor/Hala Traian din Bucuresti ce pune la dispozitia membrilor sai programe de fitness personalizate in functie de varsta, nivelul de pregatire fizica, dar ṣi de obiectivele si motivatiile fiecaruia.

Deschis pe Calea Calarasilor nr. 161, et. 3, Social Gym este un concept nou in Romania si inovativ, fiind primul club non-profit de fitness si spinning care promoveaza un stil de viata activ si un comportament responsabil al membrilor sai fata de comunitate. Scopul clubului este acela de a forma si dezvolta o comunitate a oamenilor activi, preocupati de sport si nutritie echilibrata.

Ceea ce deosebeste Social Gym de orice alt club de fitness este grija si investitia in dezvoltarea persoanelor defavorizate pentru integrarea acestora pe piata muncii. Astfel, la Social Gym oferim nu doar programe si aparatura de cea mai inalta calitate, dar si programe de dezvoltare personala, oportunitati de networking de calitate in special in zona economiei sociale, precum si oportunitati de a dona timp in proiecte sociale si de implicare in comunitate.

O alta miza a clubului Social Gym este aceea de a sustine economia romaneasca si sectorul intreprinderilor sociale din Romania prin promovarea in randul membrilor sai produsele ecologice si/sau romanesti. Profitul obtinut va fi reinvestit in sustentabilitatea clubului, dar si in alte programe sociale ale Centrului de Resurse pentru Cetatenie Activa.

Programele personalizate si diversificate, echipamentele noi, de ultima generatie, instructorii cu experienta, produsele bio, flexibilitatea programului ṣi evenimentele dedicate membrilor fac parte din experienta unica Social Gym.

Combinatia dintre antrenamentele fizice si programele de ingrijire corporala si dezvoltare personala transforma Social Gym intr-un spatiu de relaxare, in care clientii se vor incarca cu energie pozitiva, vor socializa si vor contribui la o schimbare in bine a comunitatii in care traiesc, dat fiind cǎ proiectul este unul non-profit.

Am lansat acest club de fitness si aerobic alaturi de o echipa inimoasa ṣi ne dorim sa facem o diferenṭa, sa lasam ceva in urma noastra ṣi toata munca echipei CRCA sa fie dedicata comunitaṭii Social Gym. Sper ca bucureṣtenii sa iubeasca, sa promoveze ṣi sa se bucure de serviciile Social Gym.

 Rodica Lupu, preṣedintele Centrului de Resurse pentru Cetaṭenie Activa.

*Social Gym este un proiect dezvoltat de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa in cadrul proiectului SOCEC.NET – reteaua economiei sociale. 

 

10 motive pentru care sa alegi SOCIAL GYM


  1. Fiind un proiect non-profit, dezvoltat de un ONG, abonamentele au preṭuri adaptate nevoilor tale.
  2. Iti vei putea personaliza programul de fitness alaturi de echipa noastra.
  3. Ai acces la echipamente noi si de ultima generatie.
  4. Vei face parte dintr-o comunitate activa a iubitorilor de sport.
  5. Te vei antrena alaturi de o echipa tanara, dinamica, cu experienta in domeniul sportului.
  6. Vei participa la evenimente dedicate membrilor, pe teme de nutritie, wellness si dezvoltare personala.
  7. Iti vor fi monitorizate constant eforturile si performantele.
  8. Vei adopta un comportament responsabil prin folosirea produselor ecologice si bio in activitatea de la sala.
  9. Am pus multa pasiune ṣi daruire in conceperea acestei sali ṣi am incercat sa adunam in acelasi loc cele mai importante ṣi utile servicii.
  10. Suntem creativi ṣi muncitori, deschisi catre nou si receptivi la feedback, ne putem transforma usor in prietenii tai si iṭi oferim acces la o comunitate de oameni exact ca noi.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.