Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Defineste-ti musculatura cu BOSU!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
19 noiembrie 2019
 
 

bosu

Daca iti doresti un antrenament cardio cu miscari clasice de aerobic, care ofera o doza dubla de distractie, atunci BOSU este perfect pentru tine.

Ce inseamna BOSU?


Denumirea BOSU vine de la Both Sides Up sau Both Sides Utilized si se refera la accesoriul utilizat in acest tip de antrenament – o jumatate de sfera cu diametrul de 65 de cm, care are o suprafata plana si una concava. Practic, poti executa aproape toate miscarile de aerobic folosind acest obiect ca suprafata de sprijin.

Se lucreaza toate grupele musculare, iar mentinerea echilibrului este absolut necesara. Totodata, exercitiile se desfasoara pe muzica ritmata, ceea ce face ca antrenamentul sa fie atat solicitant, cat si distractiv.

Cine poate practica BOSU?


Acest antrenament se adreseaza tuturor categoriilor de persoane, indiferent de varsta. Este foarte util atat pentru persoanele care urmaresc sa-si tonifieze musculatura sau sa scape de kilogramele in plus, cat si pentru cei care vor sa-si imbunatateasca postura corpului sau sa faca miscare intr-un mod placut.

Nu vei avea nevoie de echipament special, ci doar de incaltaminte adecvata si, eventual, de un prosop si o sticla cu apa.

Care sunt beneficiile antrenamentului BOSU?


  1. Ajuta la arderea caloriilor.
  2. Imbunatateste tonusul muscular, modeland, printre altele, muschii fesieri si abdominali;
  3. Intareste muschiul cardiac;
  4. Intareste muschii implicati in respiratie;
  5. Creste numarul de celule rosii din sange;
  6. Diminueaza stresul si depresia;
  7. Imbunatateste echilibrul, coordonarea si flexibilitatea;

Daca esti in cautarea unui antrenament care sa iti puna in miscare toti muschii, te asteptam la clasele de grup BOSU Strength &Cardio de la Social Gym!

Sursa foto

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.