Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

De ce sa alegi ore de gimnastica ritmica pentru copilul tau?

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
28 ianuarie 2020
 
 

Gimnastica ritmicaSocial Gym a pregatit pentru cei mici o serie de clase prin intermediul carora acestia se pot distra si se pot dezvolta intr-un mod armonios. Una dintre cele mai noi activitati pe care le punem la dispozitia copiilor sunt clasele de gimnastica ritmica, un sport ce imbina elemente de balet, acrobatica si dans cu manuirea a unuia dintre cele patru obiecte specifice: coarda, cerc, minge sau panglica. De asemenea, aceasta ramura a gimnasticii este si singura disciplina sportiva exclusiv feminina. Iata de ce orele de gimnastica ritmica reprezinta un avantaj pentru copilul tau:

  1. Practicarea claselor de gimnastica ritmica ajuta la formarea si mentinerea unei posturi corecte a corpului: prin exercitiile de mobilitate incluse in antrenamentele de gimnastica ritmica, capacitatea celor mici de a se misca cu usurinta si naturalete este imbunatatita considerabil.
  2. Gimnastica ritmica ajuta la imbunatatirea gradului de echilibru si coordonare, datorita miscarilor acrobatice incluse in rutina de exercitii.
  3. Clasele de gimnastica ritmica ajuta la cultivarea perseverentei, ambitiei si disciplinei.
  4. In plus, aceasta ramura a gimnasticii incurajeaza dezvoltarea creativitatii si imaginatiei si dezvolta eleganta in miscare.

Ii asteptam pe cei mici la Social Gym, unde antrenoarea noastra, Adriana Teocan, multipla campioana nationala la gimnastica ritmica, ii va ajuta sa se dezvolte intr-un mod sanatos si armonios si le va insufla pasiunea pentru acest sport deosebit!

Sursa foto

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.