Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

CONCURS: Social Gym te trimite la Maratonul Caloriilor Arse!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
21 noiembrie 2019
 
 

Foto concurs maratonul caloriilor arse

Pe 4 și 5 iunie, Social Gym participă la Maratonul Caloriilor Arsesingurul eveniment sportiv din România ce se desfășoară pe durata a 24 de ore, ce va reuni 3.000 de participanți, peste 100 de instructori sportivi, 5 zone de antrenament și 50 de clase.

Dacă vrei să nu ratezi cel mai tare eveniment sportiv al anului, iată cum poți câștiga una din cele 2 invitații oferite de Social Gym (acces în ambele zile):

  1. Fă-ți o poză la Social Gym cu unul din mesajele motivaționale pe care le vei regăsi în sală;
  2. Postează poza pe pagina ta de Facebook sau pe contul de Instagram;
  3. Dă-ți check-in @Social Gym și folosește HASHTAG #socialgymlamaratonulcaloriilorarse.

Concursul se va desfășura în perioada 11.05 – 22.05, iar cei 2 câștigători vor fi desemnați prin tragere la sorți pe data de 23 mai 2016.

Ce este Maratonul Caloriilor Arse?

Cu doar un weekend înaintea debutului Campionatului European de Fotbal, ediția 2016, Social Gym se alătură primei ediții a unui eveniment unic în România, Andrei, Mihaela și Raluca pregătind pentru voi clase cât mai intense, dar și distractive, care să vă ajute să ardeți cât mai multe calorii.

Începând din 4 iunie și terminând pe 5 iunie, pe terasa Mall Promenada, timp de 24 de ore se vor perinda 3000 de participanți în singurul maraton de aerobic. Mai mult decât atât, concurenții vor lua parte la cele mai intense clase cu scopul de a stabili un record de 1.000.000 de calorii arse în decursul a 24 de ore.

Intră pe www.maratonulcaloriilorarse.ro pentru a afla mai multe despre programul evenimentului, zonele de antrenament și antrenorii cu care te vei întâlni.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.