Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Ce muschi se antreneaza la clasele de Step Aerobic?

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
28 ianuarie 2020
 
 

stepClasele de Step Aerobic sunt antrenamente cu un nivel mediu de dificultate, potrivite atat pentru persoanele care abia au inceput sa mearga la sala, cat si pentru avansati. In timpul acestei clase se foloseste step-ul, o platforma cu inaltime reglabila care ajuta la realizarea unor exercitii diverse, menite sa tonifice intregul corp.

Principalele beneficii ale claselor de Step Aerobic sunt dezvoltarea musculaturii, tonifierea corpului, arderea unui numar mare de calorii, cresterea capacitatii cardiovasculare si intarirea articulatiilor. Pe langa muschii abdominali, grupele musculare vizate de exercitiile cu step-ul sunt:

Muschii fesieri: Toata lumea stie cat de dificil este sa ai un posterior ferm, mai ales daca petreci majoritatea timpului la birou. Clasele de Step Aerobic targeteaza in mod special aceasta zona a corpului, asa ca dupa prima ora vei simti deja diferenta, iar rezultatele se vor vedea in doar cateva saptamani.

Muschii coapsei: Daca vrei sa-ti subtiezi si tonifiezi coapsele, tot ce ai de facut este sa pasesti cu incredere pe step! In functie de tipul de exercitiu, vei simti ca lucreaza atat muschii din fata, cvadricepsii, cat si cei din spate, care sustin posteriorul.

Muschii gambei: Adesea neglijati deoarece nu reprezinta o zona „cu probleme”, muschii gambei au un rol important atat in sustinerea corpului, cat si in executarea corecta a exercitiilor fizice. Asadar, tonifierea musculaturii gambei iti va creste performanta sportiva generala si te va ajuta sa te antrenezi mai eficient.

Muschii bazinului: Acesti muschi contribuie la sustinerea coloanei vertebrale si te ajuta sa ai o postura corecta, pe care sa o mentii intreaga zi.

Asadar, te asteptam la Social Gym sa incerci clasele noastre de Step Aerobic! Acceseaza acest link pentru a vedea programul complet al antrenamentelor noastre.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.