Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Buddy Up: Friends Train Free on Thursdays

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
20 februarie 2020
 
 

Buddy-Up_Bring-a-Friend-for-Free

Sportul alaturi de prieteni este cu siguranta mult mai distractiv si mult mai motivant, iar distractia inseamna mai multa energie si mai multe exercitii in sala de sport.

In luna iunie te invitam ca in fiecare joi sa vii cu un prieten la Social Gym pentru a-i arata unde si cum te antrenezi tu. Acesta va beneficia de acces gratuit la o ora fitness sau o clasa de grup din programul Social Gym.

  • Un abonat Social Gym poate beneficia o singura data pe luna de aceasta oferta (pe langa invitatiile gratuite incluse in abonament);
  • Daca prietenul tau isi face abonament la Social Gym, tu vei putea beneficia de un discount de 20% la orice abonament lunar.

Campania Buddy Up se va desfasura in fiecare luna urmand sa stabilim o zi a saptamanii in care te vei putea antrena gratuit alaturi de un prieten. Pentru a fi la curent cu toate informatiile legat de campanie, te invitam sa ne urmaresti pe Facebook.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.