Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Bucurestiul face warm-up pentru Euro 2016

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
20 februarie 2020
 
 

Pe 4 – 5 iunie are loc Maratonul Caloriilor Arse la Mall Promenada

Cu doar un weekend inaintea debutului Campionatului European de Fotbal, editia 2016, Social Gym se alatura primei editii a unui eveniment unic in Romania: Maratonul Caloriilor Arse.

Incepand din 4 iunie si terminand pe 5 iunie, pe terasa Mall Promenada, timp de 24 de ore se vor perinda 3.000 de participanti in singurul maraton de aerobic. Mai mult decat atat, concurentii vor lua parte la cele mai intense clase cu scopul de a stabili un record de 1.000.000 de calorii arse in decursul a 24 de ore.

Ce inseamna Maratonul Caloriilor Arse?


Maratonul Caloriilor Arse este un eveniment unic in Romania, fiind singurul eveniment sportiv cu o durata de 24 de ore – la finalul caruia vor fi insumate caloriile arse ale tuturor participantilor

Maratonul Caloriilor Arse va reuni 3.000 de participanti, peste 100 de instructori sportivi, 50 de discipline si multa distractie

Maratonul Caloriilor Arse isi propune sa seteze un record in privinta numarului de calorii consumate si contorizate in cadrul unui eveniment aerobic, cu o durata de 24 de ore – 1.000.000 de calorii arse!

Incepand pe 4 iunie 2016 dimineata si finalizandu-se pe 5 iunie 2016, in cadrul evenimentului sunt create 5 zone de antrenament, unde participantii pot veni oricand pe parcursul celor 24 de ore ale evenimentului:

Fit & Fun

Sa te antrenezi eficient poate fi cel mai distractiv lucru posibil. Iti demonstram noi cu 24 de ore pline de aerobic, dans, BOSU, Pump, Zumba, Combat si multe altele.

Body & Mind

Ne relaxam si ne energizam la zona Body & Mind. Pregateste-ti corpul sa reziste Maratonului Caloriilor Arse!

Train or remain the same

O zona de antrenamente in sistem circuit care vor avea grija sa stoarca si ultimul strop de energie din tine…sau calorie 🙂

Pedal to the metal

Demonstreaza ca esti cel mai iute la pedalat si vei fi incoronat King sau Queen of the Pedal la Maratonul Caloriilor Arse 2016!

TRX powered by DIMI Fitness

alaturi de echipa D.I.M.I Fitness vei duce antrenamentele tale la un alt nivel. 24 de ore de sport asa cum nu ai mai avut pana acum!

Inscrierile au inceput – Early Bird pana pe 15 martie

Pe site-urile www.maratonulcaloriilorarse.ro si www.promenada.ro cei interesati pot afla informatii suplimentare despre zonele de antrenament si trainerii deja confirmati.

Inscrierile au inceput deja, iar cei care completeaza formularul pana la data de 15 martie, beneficiaza de o taxa de inscriere de 60 lei, urmand ca aceasta sa creasca pana la 90 lei (pentru perioada 16 martie – 1 mai 2016) si pana la 120 lei (pentru perioada 2 mai – 15 mai 2016).

Maratonul Caloriilor Arse are loc pe 4 – 5 iunie 2016, in Bucuresti pe terasa Mall Promeada.

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.