Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Beneficiile proteinelor in procesul de slabire

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
21 noiembrie 2019
 
 

social gym proteinsProteinele sunt elemente importante in procesul de slabire si in alcatuirea unei diete echilibrate. Acestea va pot stimula metabolismul si va pot reduce apetitul. Daca proteinele constituie 25-30% din numarul total de calorii pe care le consumati intr-o zi, veti arde intre 80 si 100 de calorii pe zi. Asta pentru ca proteinele au abilitatea de a va reduce apetitul: veti manca mai putin, dar nu va veti simti infometati.

Asadar, mai jos va prezentam cateva motive pentru care proteinele sunt importante in procesul de slabire:

  1. Proteinele va ajuta sa va simtiti ,,pliniʼʼ pentru mai mult timp. Asta pentru ca ele contribuie la incetinirea digestiei si, astfel, ajuta, indirect, la scaderea in greutate.
  1. Veti avea nevoie de mai multa energie pentru a procesa proteinele. ,,Efectul termic al produselor alimentare” este energia pe care o folositi pentru a digera alimente în componente mici. Comparativ cu carbohidratii si grasimile, proteinele au un efect termic al produselor alimentare mai mare, ceea ce inseamna ca veti arde mai multe calorii pentru a procesa alimentele bogate in proteine decat pe cele bogate in carbohidrati sau grasimi.
  1. Mai mult, proteinele va vor ajuta sa va imbunatatiti masa musculara. Dupa un antrenament intens, este benefic sa consumati alimente bogate in proteine, pentru ca, atunci cand muschii sunt vulnerabili, o gustare bogata in proteine va fi benefica pentru refacerea acestora.
  1. De asemenea, proteinele contribuie la arderea grasimilor. In timp ce pierdeti din greutate, corpul vostru va pierde atat grasimi, cat si masa musculara. Consumarea unor alimente bogate in proteine este esentiala pentru arderea grasimilor si pastrarea masei musculare.

Asadar, o alimentatie ce include, pe langa carbohidrati, si proteine, este esentiala pentru o dieta echilibrata si pentru obtinerea unor rezultate de durata in procesul de slabire. Lipsa acestora din urma din alimentatia voastra va conduce la pierderea masei musculare si la cresterea in greutate.

Vino la Social Gym pentru a intra in programul Group Wellness Coaching si a invata cum poti sa fii propriul tau nutritionist!

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.