Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Aniversare #1an Social Gym – Open House

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
31 martie 2020
 
 

banner_websitePe 28 septembrie sărbătorim alături de voi 1 an de Social Gym, clienți fericiți și momente pline de energie, dar și de emoție. Pentru acest lucru vă mulțumim vouă….prietenilor noștri care ați ales să faceți parte din povestea noastră și ne-ați sprijinit și înțeles în acest prim an de activitate.

Cu ajutorul vostru am reușit să dezvoltăm comunitatea Social Gym, o comunitate care alege să practice sportul într-un spațiu responsabil și sustenabil. În continuare, ne dorim ca experiența ta în cadrul Social Gym să fie una unică, în care să te simți motivat și în care vei regăsi antrenamente adaptate nevoilor tale.

Marcăm aniversarea primului an de Social Gym alături de voi printr-un eveniment OPEN HOUSE la care vă așteptăm cu mare drag să ne distrăm împreună:

18:30 – 19:20 | Namaste Party – Yoga cu Andreea și Elena

19:30 – 20:20 | Party on a bike cu Mihaela și Ileana

19:30 – 20:20 | Concurs Team Challenge cu Alexandra și Liviu (2 echipe de câte 5 persoane se vor întrece la probele de circuit training pentru titlul de Social Gym Survivor)

20:30 – 21:20 | Special Mix Aerodance cu Arenzo

21:30 – 22:00 | Moment surpriză: Gală de premiere

Participarea la clasele speciale este GRATUITĂ, indiferent dacă sunteți sau nu client Social Gym.

LOCURI LIMITATE! Rezervă-ți acum un loc la una sau mai multe dintre clasele din program trimițând un e-mail pe adresa office@socialgym.ro.

HAPPY HOURS! Participă la una dintre clasele din program și achiziționează-ți orice abonament lunar la fitness și aerobic pentru a beneficia de discount-ul de 30%. Discount-ul se aplică doar clienților care achită abonamentul în ziua evenimentului.

Etichete: , , , , , , , , ,

2 thoughts on ““Aniversare #1an Social Gym – Open House”

  • Alexandra

    Am inceput sa particip la clasele de la “Social Gym” cu 2 luni in urma si sunt super incantata. Aici am fost pentru prima data la o clasa de Spinning (la Ileana) care ulterior a devenit clasa mea preferata.
    Imi place Social Gym pentru ca te simti ca intr-o mare familie, trainerii participa si ei la diferite clase sustinute de colegii lor (cross – training).
    M-a suprins placut faptul ca Social Gym se implica in diferite proiecte si programe de ajutor.

    BIG LIKE pentru Social Gym

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.