Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Alege Pachet Summer Fit pentru o tonifiere și remodelare corporală rapidă!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
21 noiembrie 2019
 
 

electrostimulare

Dacă vrei să profiți la maximum de vară și nu mai ai la dispoziție prea mult timp ca să începi un antrenament intens în sala de fitness, o alternativă pe care ți-o recomandăm este programul nostru special de electrostimulare (simplă și în termocuvertă).

Electrostimularea simplă este una dintre cele mai moderne metode de tonifiere a musculaturii corpului și pentru arderea grăsimii fără a depune niciun efort, 45 de minute de electrostimulare echivalând cu 6 ore de fitness intensive.

Electrostimularea în termocuvertă este o procedură la fel de sigură ca electrostimularea simplă care acționează pe baza efectului de saună locală ce ajunge la temperaturi foarte ridicate și ce permite slăbirea și tonifierea prin apariția procesului de transpirație.

PACHETUL SUMMER FIT – 189 lei

5 ședințe electrostimulare simplă de 45 min + 5 ședințe electrostimulare în termocuvertă de 45 min

Cost pachet: 189 lei în loc de 258 lei

Oferta este valabilă până pe 30 august 2016.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.