Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Aerodance: Distractie si eficienta maxima intr-o singura clasa!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
28 ianuarie 2020
 
 

aerodanceClasele de Aerodance sunt o adevarata revelatie a antrenamentelor cardio, fiind nu doar eficiente in procesul de slabire si tonifiere a musculaturii, ci si foarte distractive. Exercitiile specifice includ combinatii de dans aerobic efectuate in acelasi tempo cu muzica, astfel ca vei avea senzatia ca te afli la o petrecere cu muzica ritmata, unde toata lumea danseaza si se simte bine.

Care sunt beneficiile claselor de Aerodance?


Tonifierea musculaturii si scaderea in greutate sunt principalele beneficii pe care le vei obtine in urma acestui antrenament. Pe termen lung, efectele pozitive vor fi resimtite la nivelul intregului organism, prin rezistenta cardiovasculara crescuta, mai multa forta si flexibilitate, un nivel redus de stres, precum si o stare mentala pozitiva.

Mai mult decat atat, clasele de aerodance ajuta la reglarea metabolismului, ceea ce se traduce prin mentinerea cu usurinta a greutatii dorite, imbunatatirea digestiei si un nivel crescut de energie pe tot parcursul zilei.

Cum se desfasoara o astfel de clasa?


In general, clasele de aerodance presupun cateva minute de incalzire, 50 de minute de exercitii variate de dans aerobic si cateva minute de stretching la final, pentru a relaxa musculatura si pentru a imbunatati mobilitatea. Majoritatea exercitiilor de aerodance sunt focalizate pe zonele „cu probleme”, adica muschi fesieri, coapse, abdomen si brate, pe care le tonifica fara a le creste volumul. Intrucat antrenamentul implica exercitii executate intr-un ritm alert, intr-o astfel de clasa se consuma un numar mare de calorii, fara ca participantii sa simta ca fac un efort iesit din comun. Genurile muzicale sunt diverse, de la jazz, disco si hip hop la dance si reggaeton.

Cine poate participa?


Clasele de aerodance se adreseaza persoanelor de toate varstele, femeilor si barbatilor deopotriva, in special daca indragesc dansul si au un nivel minim de coordonare.

Arenzo te asteapta in fiecare marti si joi, incepand cu ora 20:10, pentru o ora plina de distractie si miscare!

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.