Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Sport for kids

gimnastica ritmica

Gimnastica ritmica pentru copii

Cursurile de gimnastica ritmica pentru copii organizate de Social Gym sunt dedicate tuturor copiilor care vor sa-si consume energia printr-un sport gratios. Ne dorim ca prin intermediul acestor clase de gimnastica, copiii dumneavoastra sa se dezvolte intr-un mod sanatos si armonios, si, de ce nu, sa ajunga sa faca performanta.

Citeste mai mult

15 ianuarie 2016
groupflying

Cursuri de dans pentru copii

Ii asteptam pe cei mici in sala de dans pentru a invata primii sai pasi de street dance. Nu are nevoie de experienta, grupa este pentru incepatori, coregrafii rabdatori care abia asteapta sa ii arate miscari si coregrafii care cu siguranta o sa-i placa. Perserverenta si pasiunea pot sa fac din oricine un dansator foarte bun, indiferent de varsta sau locul…

Citeste mai mult

18 noiembrie 2015
carusel karate

Karate pentru copii

Echilibru, flexibilitate, viteza de reactie, coordonare, mobilitate si control, incredere in sine, atente, respect, disciplina, stil de viata sanatos – toate acestea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care copilul tau le poate invata in cadrul cursului de karate de la Social Gym.

Citeste mai mult

18 noiembrie 2015
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.