Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Masaj si kineto

Kinetoterapie

Kinetoterapia – ca forma de terapie prin miscare – este recomandata pentru recuperarea afectiunilor locomotorii, dar si pentru tratarea bolilor cardiovasculare, respiratorii, metabolice si chiar digestive, bazându-se pe programe de exercitii fizice statice si dinamice.

Citeste mai mult

16 septembrie 2015

Masaj aromatherapy

Masajul aromatherapy iti antrena toti muschii, avand, in acelasi, o putere vindecatoare asupra organismului. Acest procedeu se bazeaza pe folosirea cat mai multor uleiuri (lavanda, rozmarin etc.) pentru a spori efectul de calmare si energizare, in functie de tipul de tehnica folosita.

Citeste mai mult

16 septembrie 2015

Masaj Pain Relief/Terapeutic

Masajul Pain Relief/Terapeutic este procedura alternativa pentru solutionarea diferitelor probleme de sanatate ce se bazeaza pe tipul afectiunii: afectiuni ale coloane, intinderi, inflamatii articulare si musculare; dureri la nivelul articulatiilor, afectiuni reumatismale.

Citeste mai mult

16 septembrie 2015

Masaj detox & anticelulitic

Masajul detox & anticelulitic este considerat a fi o metoda eficienta pentru diminuarea si eliminarea tesutului adipis, remodeland zonele afectate de celulita. Pentru a spori efectul anticelulitic, pe durata masajul sunt folosite creme si uleiuri specifice. In acelasi timp, asociat cu un regim adecvat, acest tip de tratament poate avea efect asupra eliminarii toxinelor din…

Citeste mai mult

16 septembrie 2015

Masaj facial

Masajul facial este considerat varianta naturala a liftingului facial cu ajutorul caruia putem reusi eliminarea ridurilor de expresie si putem obtine un aspect cat mai relaxat si luminos. Avand la baza miscari sistematice pentru activarea punctelor energetice, masajul facial reprezinta cea mai putin invaziva metoda de a-ti mentine elasticitatea tenului si a muschilor fetei. Beneficiile…

Citeste mai mult

16 septembrie 2015

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare te va ajuta sa elimini toxinele din corp si iti va oferi o stare de vitalitate si energizare, imbunatatind, totodata, circulatia limfatica si cea sanguina. Fiind o metoda foarte eficienta de a reducere tensiunea musculara, o ora de masaj iti poate aduce o stare mentala pozitiva si te va ajuta sa te concentrezi mult mai…

Citeste mai mult

16 septembrie 2015
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.