Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cardio Fitness

Spinning

Am putea spune ca spinning-ul este una dintre revolutiile din universul fitness-ului. Simularea in spatiu fix a experientei reale de ciclism a castigat nunumarati adepti si este una dintre clasele de grup cu o foarte mare cautare.

Citeste mai mult

29 iulie 2017

Cycling

Citeste mai mult

9 iunie 2017

Jump Rope Workout

Citeste mai mult

2 iunie 2017

Power Tone

Antrenamentul Power Tone pune accent pe tonifierea muschilor si arderea grasimilor prin intermediul miscarilor ritmice si repetitive tocmai pentru a angaja un numar cat mai mare de grupe musculare. Acest tip de clasa te ajuta la marirea rezistentei, fortei si a nivelului de energie, avand o contributie semnificativa la imbunatatirea flexiblitatii corpului, a tonusului muscular…

Citeste mai mult

3 aprilie 2017

Pound

POUND® este primul Jam Session Cardio inspirat din distracția irezistibilă a cântatului la tobe care vă umple de energie și vă faceți să transpirați.  Cu ajutorul beţelor Ripstix®, beţe cărora li s-a adăugat o greutate mică şi proiectate special pentru exerciţii, POUND® transformă cântatul la tobe într-o metodă de antrenament incredibil de eficientă.

Citeste mai mult

27 ianuarie 2017

Full Body Circuit Workout

Citeste mai mult

9 noiembrie 2016

ZUMBA

Clasa de Zumba este alegerea perfecta pentru persoanele care doresc un antrenament distractiv, energizant, care sa le provoace prin intensitatea exercitiilor. Mai exact, este vorba despre tonifiere, distractie si ritm, muzica fiind elementul principal care te va pune in miscare. 

Citeste mai mult

31 octombrie 2016

Partyrobics

Partyrobics® Body Shape iti va tonifia corpul, oferindu-i o forma armonioasa pe ritmurile celor mai recente hituri muzicale. Acest curs lucreaza partile corpului carora femeile isi doresc sa le ofere fermitate: abdomen, brate si picioare. Rutina de workout va fi combinata cu parti in care dansezi, sari si te exprimi liber – totul in aceeasi…

Citeste mai mult

25 octombrie 2016

Body Tone

Citeste mai mult

16 octombrie 2016

Salsa

Daca esti pasionat de ritmurile latino sau, pur si simplu, vrei sa incerci o altfel de clasa care sa te ajute sa te relaxezi, dar sa te si tonifiezi, te asteptam la clasele de salsa. Indiferent ca este vorba despre salsa, bachata sau kizomba, pasii de latino te vor ajuta cu siguranta sa iesi din anonimat la…

Citeste mai mult

9 octombrie 2016
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.