Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Body&Mind

Onde del Corpo

Citeste mai mult

17 ianuarie 2017

Yoga

Yoga este o disciplina care face parte din categoria body and mind, o metoda prin care obtinem multiple beneficii constientizand legatura  dintre  respiratie si postura, dintre minte, corp si suflet. Este una dintre cele mai intalnite practici prin care se reuseste elibererea stresului.

Citeste mai mult

29 iulie 2015

Stretching

Stretching-ul este o metoda ce presupune intinderea musculara avand rolul in dezvoltarea elasticitatii si supletei fibrelor, ligamentelor si articulatiilor. Stretchingul este acel tip de clasa fara absolut nicio contraindicatie si recomandata tuturor persoanelor. Indiferent ca sunteti un sportiv de elita sau o persoana care nu parctica exercitii fizice sub nicio forma, metoda de stretching este…

Citeste mai mult

29 iulie 2015

Pilates

Un antrenament creat pentru corectarea posturii, tonifiere,  pentru a adopta o respiratie corecta, permite accesul in constientizarea corporala. O denumire mai veche a Pilates este “Contrology”. In pilates este vorba de calitatea executarii, nu de cantitate (numar de repetitii). Este un antrenament accesibil oricarei persoane capabile de miscare fizica.

Citeste mai mult

29 iulie 2015
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.