Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Gimnastica prenatala si postnatala

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
31 martie 2020
 
 

In perioada de sarcina si in cea postnatala miscarea este solutia sigura pentru a te simti in cea mai buna forma fizica din viata ta. Clasele special dedicate pe care le-am pregatit iti vor dezvalui cat de minunat te vei simti daca iti vei oferi sansa sa investesti in starea ta de bine. Cu siguranta te vei indragosti de corpul tau in acest proces.

Clasele PrenatalFIT si PostnatalFIT sunt clase de miscare care iti vor antrena corpul pentru o sarcina si o nastere lipsite de disconforturi si complicatii, dar si pentru o recuperare rapida imediat postpartum si pentru solicitarea fizica pe care o presupune viata de mama.

Clasele vor combina intr-un mod optim:

  • Exercitii din metoda Pilates care sa iti activeze eficient musculatura abdo-perineala si care iti vor conecta mintea si corpul astfel incat sa ai incredere deplina in corpul tau dar si in controlul tau mental;
  • Exercitii functionale care sa iti alinieze corpul intr-o postura corecta si sa iti antreneze musculatura pentru a avea mobilitate si forta pentru activitatile din viata de zi cu zi;
  • Exercitii de respiratie si relaxare care iti vor pregati corpul pentru nastere si il vor sustine in procesul de recuperare.

 CLASELE DE GIMNASTICA PRENATALA: PrenatalFIT


 CLASELE DE GIMNASTICA POSTNATALA: PostnatalFIT


Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.