Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

8 martie | Clase demonstrative de gimnastica prenatala si postnatala – PrenatalFIT si PostnatalFIT

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
31 martie 2020
 
 

Pe 8 martie le invitam pe viitoarele si proaspetele mamici la 2 clase speciale de gimnastica prenatala si gimnastica postanatala – cele mai noi clase introduse in programul Social Gym.

Clasele PrenatalFIT si PostnatalFIT sunt clase de miscare care iti vor antrena corpul pentru o sarcina si nastere lipsite de disconforturi si complicatii, dar si pentru o recuperare rapida imediat postpartum si pentru solicitarea fizica pe care o presupune viata de mama. Mai multe despre acestea, poti afla aici.

PROGRAM


18:10 – 19:00 | Gimnastica prenatala | 20 locuri

19:10 – 20:00 | Gimnastica postnatala | 20 locuri

Instructor: Oana Sforoi

Participarea este GRATUITA pentru abonatii Social Gym! Pentru persoanele care nu sunt membre Social Gym taxa de participare este de 10 lei.

Inscrie-te trimitand un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunand la receptia clubului.

Daca ti-a placut clasa noastra, profita de OFERTA FULGER valabila doar pe perioada evenimentului si achizitioneaza un abonament cu 40% discount la orice abonament de gimnastica prenatala sau postnatala.

Etichete: , , , , ,

Replies for “8 martie | Clase demonstrative de gimnastica prenatala si postnatala – PrenatalFIT si PostnatalFIT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.