Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

6 aprilie | Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace la Social Gym

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
joi
20 februarie 2020
 
 

Ziua internationala a SportuluiPe 6 aprilie, Social Gym sarbatoreste sportul ca limbaj universal in promovarea incluziunii sociale, sanatatii, educatiei si dezvoltarii tinerilor printr-un eveniment dedicat cu 5 clase speciale de grup.

Dincolo de beneficiile asupra sanatatii, sportul este recunoscut si pentru impactul social pe care il are asupra comunitatii, reusind sa doboare orice bariera legata de cultura, limba, statut social sau gen.

Indiferent ca vorbim despre antrenamentele individuale sau clasele de grup, rezultatele in sport se ating si prin sprijinul celorlalti (instructori sau colegi), care nu-ti permit sa renunti atunci cand lucrurile par sa devina mai grele. Tocmai comunitatea si socializarea stau la baza intregului concept al clubului Social Gym.

Pe 6 aprilie, alege sa te exprimi universal prin sport si alatura-te comunitatii Social Gym! Participa la una sau mai multe din clasele de mai jos si intri automat in tombola Social Gym pentru a castiga unul din cele 3 premii: 1 abonament fitness acces nelimitat A.M (premiul I), 1 sedinta de consiliere nutritionala (premiul II), 1 sedinta de masaj (premiul III).

PROGRAM:

18:10 – 19:00 | Total Body Workout cu Claudia | 20 locuri

19:10 – 20:00 | Spinning cu Mihaela | 14 locuri

19:10 – 20:00 | Abs & Thighs cu Elena | 20 locuri

20:10 – 21:00 | Aerodance cu Arenzo | 20 locuri

20:10 – 21:00 | Pilates cu Mihaela | 12 locuri

Pentru ca distractia sa fie maxima, DJ Bogdan Brezeanu va fi din nou alaturi de noi cu playlisturi speciale pentru fiecare clasa!

Participarea este GRATUITA pentru clientii Social Gym! Pentru persoanele care nu sunt membre Social Gym, taxa de participare este de 10 lei/clasa.

Inscrie-te trimitand un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunand la receptia clubului, mentionand si ora clasei la care doresti sa participi.

DISCOUNT 30% ABONAMENTELE CARDIO FITNESS! Doar pe perioada evenimentului poti achizitiona abonamentul cu 30% reducere!

Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace (o completare la Ziua Olimpica sarbatorita pe 23 iunie care celebreaza valorile olimpice de prietenie, excelenta si respect prin sport) a fost sarbatorita pentru prima data in istorie pe 6 aprilie 2014.

LET’S BUILD PEACE THROUGH SPORT! 

PARTENERI MEDIA: Reteaua „Actionam Responsabil”, StiriONG.ro, RomaniaPozitiva.ro, IQool.ro, Succes pentru Romania

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.