Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

5 motive pentru care ar trebui sa incerci POUND®!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
31 martie 2020
 
 

poundfitsocialgymARE YOU READY TO ROCK?

Clasa de Pound® ofera un nou sens notiunii de „jam session”, fiind cu siguranta un antrenament cu totul diferit fata de ce ai mai intalnit in salile de aerobic si pe care ai ocazia sa-l urmezi la Social Gym in fiecare miercuri de la 18.30.

Iata doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa te alaturi clasei de Pound si sa faci zgomot alaturi de noi!

1. Arzi multe calorii.

Fiind un antrenament intens, in 45 de minute arzi peste 900 de calorii. Iar pe langa faptul ca iti vei tonifia corpul si vei lucra acei muschi pe care de obicei nu ii soliciti, iti vei dezvolta si flexibilitatea…si toate acesta pe muzica ta preferata.

2. Iti cresti rezistenta fizica

Avand la baza un antrenament cardio, aceasta clasa iti va mari rezistenta la efort, iti va creste coordonarea, agilitatea, viteza si iti va imbunatati si ritmul musical, totul fiind legat de muzica.

3. Este destinat oricui si este o activitate de grup!

Nu se tine cont de varsta, gen sau de experienta in fitness sau muzica. Alatura-te si tu comunitatii Pound®! Un studiu recent a aratat faptul ca 95% dintre persoanele care au urmat un program de antrenament alaturi de un grup organizat, au ajuns la rezultate incredibile. Ce se intampla daca lucrezi singur? Procentul scade la 75%.

4. Te eliberezi de stres si agresivitate!

Aceste ore sunt ocazia perfecta sa eliberezi energiile neplacute ce se acumuleaza pe tot parcursul zilei. In cadrul clasei de POUND iti poti descarca agresivitatea intr-un mod constructiv si care vine cu beneficii pentru sanatatea ta. Faptul ca va trebui sa fii concentrat la muzica pe tot parcursul exercitiilor te va face sa fii conectat la prezent pe tot parcursul orei, reducand stresul.

5. E ceva inedit!

In cadrul clasei de Pound totul este dinamic, iar tu nu trebuie sa numeri cate exercitii mai ai de facut pana termini. Tot ce trebuie sa faci e sa te bucuri de muzica impreuna cu ceilalti si sa folosesti betele pentru a te exprima.

Daca ce ai citit mai sus ti-a starnit curiozitatea, noi te asteptam cu drag sa iti dam mai multe detalii si sa experimentam impreuna ce inseamna cu adevarat PoundFit!

IA-TI INVITATIA GRATUITA & LET’S ROCK TOGETHER!

otilia_pound

Otilia este singurul instructor POUND din Romania si o puteti intalni la Social Gym in fiecare miercuri de la ora 18.30.

 

 

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.