Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

4 idei de antrenament pentru rezistenta si viteza

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
19 noiembrie 2019
 
 

4 idei de antrenament pentru rezistenta

Una dintre componentele importante ale unui antrenament reusit este rezistenta. Asadar, in acest articol va vom prezenta cateva idei de antrenament care sa va ajute sa va imbunatatiti rezistenta la efort, dar si viteza, fiind ideale pentru a va tonifia si sculpta trupul, prin consolidarea musculaturii din zona superioara a corpului. Prin intermediul acestor tipuri de antrenament, cu o durata de aproximativ 50 de minute, veti putea arde pana la 800 de calorii.

Inainte de a incerca cele patru antrenamente pentru rezistenta recomandate de catre antrenorii de la Social Gym, este important sa incepeti cu o serie de miscari de incalzire: salturile in forta, genuflexiunile cu propria greutate si cateva exercitii pentru articulatii nu ar trebui sa lipseasca din aceasta rutina. Iata care sunt cele patru idei de antrenament pentru rezistenta si viteza:

Tractiune la bara cu priza inversa: primul antrenament pentru rezistenta pe care vi-l propunem este unul bazat pe tractiuni cu priza inversa. Timp de 10 minute, efectuati serii a cate 10-15 repetari, cu o pauza de 1 minut intre acestea. Pentru ca exercitiul sa aiba un grad de dificultate mai redus, puteti lega o banda de rezistenta de bara de tractiuni si o puteti prinde de genunchi.

Burpees: un alt antrenament pe care ti-l propunem sunt celebrele burpees. Pentru un exercitiu eficient, va recomandam sa faceti serii a cate 10 repetari, cu pauze de 1 minut intre ele.

Balansare cu kettlebell-ul: urmatorul antrenament necesita un kettlebell. Pozitionati kettlebell-ul jos, stati cu picioarele departate peste nivelul umerilor si apucati manerul cu ambele maini, balansandu-l in spate, printre picioare. Acesta va fi primul tip de exercitiu. Apoi, ridicati kettlebell-ul la nivelul pectoralilor si coborati-l din nou intre picioare. Puteti face aceasta miscare de sase ori, cu pauze de 1 minut intre repetari.

Stat in maini: puneti palmele pe podea, la cativa centimetri de un perete si ridicati pe rand picioarele, sprijinindu-le de perete, pentru a sta in maini. Mentineti aceasta pozitie cat mai mult timp, apoi repetati miscarea de 3 ori, cu o pauza de 1-2 minute intre exercitii. In cazul in care nu puteti sta in maini, stati cu picioarele pe o banca de exercitii, cu bazinul ridicat si cu palmele pe podea.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.