Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

24 – 30 octombrie 2016 | Săptămâna Porților Deschise la Social Gym!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
19 noiembrie 2019
 
 

În perioada 24 – 30 octombrie deschidem „porțile” pentru toți iubitorii de mișcare și distracție! Te invităm să-i cunoști pe noii antrenori de la Social Gym și noile noastre programe, dar să-i și revezi pe cei cu care te-ai împrietenit deja.

deepWORK, stretching, bodyART, aero combat, body tone, power step….acestea sunt doar câteva din clasele noi de aerobic pe care le-am pregătit pentru voi! Ia-ți prietenii cu tine, alegeți clasele la care vreți să participați și rezervați-vă locurile cât mai repede! Cu siguranță, veți găsi în programul Social Gym clase antrenante care să vă motiveze și care să vă ajute să vă mențineți în formă.

Consultă AICI programul claselor de aerobic!

📌 Acces gratuit la orice clasă de grup din programul Social Gym atât pentru membrii Social Gym, cât și pentru persoanele din afara clubului.

📌 Participarea la clasele de grup se face doar pe bază de programare la office@socialgym.ro sau numărul de telefon: 0762.248.173.

  Pe perioada Săptămânii Porților Deschise, profită de reducerile pe care ți le-am pregătit:

  • Discount de 20% + 3 invitații gratuite la orice abonament de fitnesss/aerobic/sport for kids cu o valabilitate de 3 luni;
  • Discount de 30% + 6 invitații gratuite la orice abonament de fitnesss/aerobic/sport for kids cu o valabilitate de 6 luni;
  • Discount de 40% + 12 invitații gratuite la orice abonament de fitnesss/aerobic/sport for kids cu o valabilitate de 12 luni;

Consultă AICI pachetele noastre!

📌 Pe perioada întregii săptămâni ți-am pregătit surprize, tombole și degustări de produse.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.