Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

15 decembrie | Seminar de nutritie: Sarbatori de iarna fara kilograme in plus!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
19 noiembrie 2019
 
 

Banner_Facebook_propunere1-01

Mesele bogate in grasimi si zaharuri, alaturi de lipsa miscarii, atat de des intalnite in perioada sarbatorilor de iarna, conduc adesea la urgente digestive.

Vrei sa inveti cum poti manca echilibrat chiar si in perioada sarbatorilor si cum iti poti regla digestia dupa astfel de excese alimentare? Cum iti poti calibra meniul de sarbatori astfel incat sa te poti bucura de fiecare preparat traditional fara a acumula kilograme in plus?

Te invitam sa participi la seminarul de nutritie si sanatate „Sarbatori de iarna fara kilograme in plus” alaturi de Camelia Hoinarescu – specialist in nutritie – ce va avea loc pe data de 15 decembrie, la Social Gym, incepand cu ora 19:00.

Pe durata workshop-ului interactiv vom construe impreuna, lucrand pe echipe, meniul complet pentru sarbatorile de iarna. O sa invatam principiile generale de constructie a unui meniu si trucuri care sa ne ajute sa mancam echilibrat.

Veti pleca acasa cu un meniu complet de sarbatori care va contine bunatati, dar si elemente care sa echilibreze si sa ne ajute sa ne pastram greutatea.

Va asteptam cu hartie si creion, inarmati pentru a deveni timp de 90 de minute propiul dvs. nutritionist.

CAND? 15 decembrie | 19:00 – 20:00
UNDE? Social Gym
LOCURI LIMITATE: 20 de locuri

INSCRIERE


Pentru clientii Social Gym participarea la seminarul de nutritie este GRATUITA.
Pentru invitatii din afara clubului Social Gym, costul participarii este de 15 lei.
Inregistrarea se face trimitand un e-mail pe adresa office@socialgym.ro.

Despre Camelia Hoinarescu


Specialist in Nutritie, membru al Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara din Romania, maestru in arta culinara, cu experienta de peste 10 ani in industria alimentara. Expertiza este rodul multor ani de studiu, individual sau coordonat/ajutat de nume internationale, cunoscute in domeniu (corpul profesoral al Vanderbilt University USA – Center for Human Nutrition, Dr. Valter D. Longo – Univ. California USC, Prof. Dr. John G. Ionescu-director stiintific si fondator al Clinicii Speciale Neukirchen) dar si al lucrului individual cu sute de pacienti care pe langa echilibrarea greutatii si rezolvarea multor probleme de natura psihologica si emotionala au reusit sa –si imbunatateasca radical starea de sanatate prin vindecarea sau ameliorarea de afectiuni cronice. invatarea principiilor de baza care stimuleaza capacitatea de autoechilibrare a organismului si punerea lor in aplicare au permis dezvoltarea unor serii

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.