Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

10 super-beneficii ale antrenamentului matinal

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
28 ianuarie 2020
 
 

fitness nelimitat1. Cofeina iti imbunatateste performanta sportiva, iar dimineata oricum ai fi baut cafea. Conform cercetatorilor, consumul moderat de cofeina inainte de a merge la sala iti poate inbunatati viteza, rezistenta si calitatea generala a antrenamentului.

2. Metabolismul tau se accelereaza si vei arde mai multe calorii in primele ore dupa ce ai facut sport, chiar daca doar vei sta la birou.

3. Sportul matinal regleaza apetitul si, incetul cu incetul, nu vei mai simti deloc nevoia sa consumi produse fast food, dulciuri procesate sau portii mari de mancare. In plus, daca te antrenezi regulat vei observa ca ti se face foame mai rar si la ore fixe.

4. Iti imbunatatesti capacitatea de concentrare pe tot parcursul zilei, ceea ce inseamna ce vei fi mai productiv la birou, fara sa faci vreun efort deosebit. Acest beneficiu al exercitiilor fizice matinale se datoreaza, in parte, oxigenarii creierului, proces care iti creste acuitatea mentala pentru 4-10 ore dupa antrenament.

5. Devii mai consistent in ceea ce priveste rutina ta sportiva. Chiar daca ai cele mai bune intentii cand iti propui sa mergi la sala dupa amiaza, se intampla adesea sa intervina alte obligatii si sportul sa devina ultima ta preocupare. Venind dimineata la sala, acorzi prioritate sportului si te asiguri ca iti formezi o rutina pe termen lung.

6. Vei observa ca debordezi de energie dupa terminarea antrenamentului de dimineata. Miscarea fizica va elibera endorfine si alti hormoni care te vor ajuta sa lucrezi pana noaptea tarziu, daca va fi nevoie. De ce crezi ca soldatii se antreneaza la prima ora a zilei?

7. Nivelul de stres se diminueaza simtitor dupa o sesiune de exercitii fizice, iar daca faci acest lucru dis-de-dimineata, iti vei asigura un start sanatos atat din punct de vedere fizic, cat si mental.

8. Viata ta sociala este mai interesanta atunci cand ai ocazia sa interactionezi cu persoane diferite, interesate de sport si sanatate, de la primele ore ale diminetii. Pe deasupra, faptul ca vii la sala dimineata iti permite sa iesi in oras sau sa participi la evenimente in a doua parte a zilei, ceea ce reprezinta un dublu castig.

9. Nu e usor sa gasesti motivatia de a te trezi devreme si de a merge la sala. Insa daca reusesti sa faci asta, cu timpul vei deveni mai disciplinat si vei dobandi increderea ca poti sa realizezi orice iti propui.

10. Chiar daca nu realizezi absolut nimic in restul zilei, faptul ca ai fost la sala dimineata te va face sa te simti mandru de tine si implinit pe tot parcursul zilei.

*Iar pe langa toate aceste beneficii, Social Gym iti ofera abonamentul fitness cu acces nelimitat a.m. si oricand in weekend la pretul de 99 lei/luna.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.