Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

1 martie | SPIN that record!

Spinning cu SILVIAN
19:30 - 20:30
marți
19 noiembrie 2019
 
 

Odata cu venirea primaverii dam startul petrecerilor la Social Gym! 

Pe 1 martie te asteptam sa sarbatorim impreuna Martisorul si sa intampinam primavara cu 2 clase de spinning cu muzica mixata live de DJ Bogdan Brezeanu! Clasele de spinning se vor desfasura in intervalul 19:10 – 20:00, respectiv 20:10 – 21:00.


Invitat special: DJ Bogdan Brezeanu
MC: Andrei si Mihaela
Locuri disponibile: 13 locuri pentru fiecare clasa

Inscrierile se pot face doar pentru una din cele de 2 clase – 19:10 sau 20:10. Participarea este GRATUITA pentru abonatii Social Gym! Pentru persoanele care nu sunt membre Social Gym taxa de participare este de 10 lei.

Inscrie-te trimitand un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunand la receptia clubului, mentionand si ora clasei la care doresti sa participi.

Pentru ca vrem sa oferim un cadou doamnelor si domnisoarelor, doar pe 1 martie poti profita de OFERTA FULGER: 40% discount la orice pachet de masaj.

Let’s get this party started! 🙂

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.